Υγεία - Περιβάλλον

04 Ιανουαρίου 2022 16:03 Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιανουαρίου 2022 16:12

Κορονοϊός - Ανεμβολίαστοι: πέθανε γιατρός, νοσηλεύεται η κόρη του

Διάβασέ μου το...

Θρήνος για τον επιστήμονα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Δεν συναινούσε να νοσηλευθεί, παρά τις πιέσεις συναδέλφων του. Πως είναι η κατάσταση της υγείας της κόρης του.

Κορονοϊός - Ανεμβολίαστοι: πέθανε γιατρός, νοσηλεύεται η κόρη του
-

Θλίψη σκόρπισε στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου του ιατρού-παθολόγου Θανάση Καραμπάτου, 70 ετών, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. 

Ο Θανάσης Καραμπάτος  παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Την Κυριακή, συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο, αλλά μάταια…

Την Δευτέρα, η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός..

Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Παύλου Παύλου και ήταν εκτός από πολύ καλός επιστήμονας, πολύ αγαπητός ως άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης.

Η θυγατέρα του, επίσης ιατρός η ίδια, (βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί), νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Αίσθηση εν τω μεταξύ έχει προκαλέσει και ο θάνατος ένθερμου αντιεμβολιαστή γιατρού στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - θάνατος πρόωρου βρέφους: αγωνία για την διασωληνωμένη λεχώνα (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης: “Στο σφυρί” τα σπίτια του σε Ψυχικό και Σοφικό (βίντεο)

Τραγωδία στο κυνήγι - Άρτα: έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ