Life

15 Δεκεμβρίου 2021 15:17

Νατάσα Θεοδωρίδου στο “Πρωινό”: η τηλεόραση είναι “μπέρδεμα” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λέει για τα τραγούδια του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πέτρου Ιακωβίδη, τις εμφανίσεις της, την Ελένη Μενεγάκη και τον γείτονα της, Γιώργο Λιάγκα.

Νατάσα Θεοδωρίδου στο “Πρωινό”: η τηλεόραση είναι “μπέρδεμα” (βίντεο)
-

Για τις επικείμενες έξι εμφανίσεις της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην πρόταση που της έγινε για να πάρεις μέρος σε τηλεοπτικό talent show, λέγοντας πάντως πως επιλέγει να αποφύγει την εμπλοκή της σε τηλεοπτική εκπομπή σε άλλον ρόλο πλην αυτού της καλεσμένης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση είναι “μπέρδεμα” για κάποιον που δεν είναι η δουλειά του. Εγώ τραγουδάω και είμαι ασφαλής σε αυτό». 

Μάλιστα, είπε πως όλα αυτά τα θέματα τα συζητά με την κουμπάρα και φίλη της, Ελένη Μενεγάκη, που έχει μεγάλη τηλεοπτική πείρα.

Ερωτηθείσα για τον γείτονα της, Γιώργο Λιάγκα, είπε πως δεν βλέπονται συχνά, παρότι μένουν δίπλα - δίπλα, προσκαλώντας τον «να βγει στο μπαλκόνι να μου ζητήσει κάτι. Εγώ μπορεί να μην το έχω να του δώσω, αλλά θα τον δω». 

Η Νατάσα θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στα τραγούδια της σε στίχους του επιχειρηματία και Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως «τα τραγούδια που μου έχει δώσει είναι πολύ ωραία, όπως και η μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή «Το Πρωινό»:


Ειδήσεις σήμερα:

“The 2night Show” – Νικούλι: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο γάμος και ο “Σασμός”

Χονγκ Κονγκ: Φωτιά στον ουρανοξύστη World Trade Center (εικόνες)

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος” - Θεοδωρικάκος: υπάρχουν “πυρήνες” σε όλη την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ