Κόσμος

03 Νοεμβρίου 2021 23:34

Ερντογάν: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η αντίδραση της τουρκικής προεδρίας στις φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία του Ερντογάν.

Ερντογάν: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του (βίντεο)
-

Όργιο φημών για την υγεία του Ερντογάν αναστάτωσετ ην Τουρκία, καθώς μετά από ανάρτηση του βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Αϊγκούτ Έρντογκντου, που άφηνε να εννοηθεί ότι ο Τούρκος Πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό, τρολ του διαδικτύου έσπευσαν να «πεθάνουν» τον Ερντογάν, κάνοντας δημοφιλή στο Twitter τη λέξη «Ολμούς», που σημαίνει νεκρός.

Η εισαγγελία της Άγκυρας ανακοίνωσε το απόγευμα ότι, εντόπισε 30 άτομα που πρωταγωνίστησαν στη διάδοση της ανυπόστατης αυτής φήμης και η ποινική δίωξη των εμπλεκόμενων προσώπων έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα μάλιστα με τη Χουριέτ, τη μήνυση έκανε ο ίδιος ο Ερντογάν.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν ανήρτησε ως απάντηση, βίντεο που δείχνει την άφιξη του Ερντογάν στο αεροδρόμιο με τον τίτλο: «Εμπιστεύσου τους φίλους, φοβού τους εχθρούς».

Η φημολογία βρήκε εύφορο έδαφος μετά τη σειρά των βίντεο που δείχνουν τον Ερντογάν να αντιμετωπίζει προβλήματα στη βάδιση.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δέχθηκε σήμερα τα διαπιστευτήρια νέων πρέσβεων και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις στον Τύπο, προκειμένου να κατασιγάσει τη φημολογία για την υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Εγκύκλιος Πλιώτα για άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Τετάρτης

Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: Δεύτερη αύξηση εντός του 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ