Life

06 Σεπτεμβρίου 2021 14:23 Τελευταία ενημέρωση : 07 Σεπτεμβρίου 2021 02:13

Mad Clip: Live στο Youtube η κηδεία του

Διάβασέ μου το...

Το «τελευταίο αντίο» λένε φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του trapper, άλλοι από κοντά, άλλοι μέσω διαδικτύου.

Mad Clip: Live στο Youtube η κηδεία του
-

Στις 16:30 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Mad Clip, του trapper που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Φίλοι και συγγενείς λένε το "τελευταίο αντίο" στον, κατά κόσμον, Πίτερ Αναστασόπουλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου,  στο Παλαιό Φάληρο.

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τη λευκή νεκροφόρα με το λευκ΄.ο φέρετρο, ενώ κάποιοι από τους θαυμαστές του που βρέθηκαν στον ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του με τους ίδιους να τραγουδούν τους στίχους του.

Mad clip - Κηδεια

Η εκκλησία αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά στο Youtube την κηδεία έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης επέστρεφε από γάμο φίλων του. Τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν διευκρινιστεί, όλα δείχνουν όμως ότι οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, οι Αρχές εξετάζουν και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Ένα εκ των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.


Ειδήσεις σήμερα:

Φλόριντα: Πεζοναύτης “γάζωσε” μωρό στην αγκαλιά της μάνας του

Μίκης Θεοδωράκης: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Προκριματικά Μουντιάλ: Εισβολή της Αστυνομίας και διακοπή του Βραζιλία – Αργεντινή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ