Αθλητικά

05 Μαΐου 2021 15:42

Euro 2020 - Άνσου Φατί: παράταση για την επιστροφή του

Διάβασέ μου το...

Η μυστική χειρουργική επέμβαση και η επιμήκυνση του χρόνου αποθεραπείας του νεαρού διεθνούς.

Euro 2020 - Άνσου Φατί: παράταση για την επιστροφή του
-

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 17 ετών 10 μηνών και 3 ημερών ο Άνσου Φατί έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, ενώ μόλις 3 μέρες αργότερα με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουκρανία για το Nations League έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των Φούριας Ρόχας.

Δυστυχώς, όμως, η μοίρα έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στο, όπως αποδεικνυόταν, υπερόπλο που είχε στη διάθεσή του ο Λουίς Ενρίκε ενόψει του Euro του καλοκαιριού. Στις 7 του περασμένου Νοεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέτις το νέο μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα υπέστη τον πρώτο πολύ σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα, υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, γεγονός που, σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον έως τα μέσα Μαΐου.

Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός ήταν γνωστό πως μέχρι τώρα είχε υποβληθεί, όχι σε ένα, αλλά σε 2 χειρουργεία, καθώς τον Ιανουάριο εμφάνισε λοίμωξη στα ράμματα. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Φατί υποβλήθηκε το Μάρτιο και σε τρίτη επέμβαση, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και αναμένεται να καθυστερήσει για τουλάχιστον 2 μήνες ακόμη την επιστροφή του στο χορτάρι αλλά και να μειώσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ιουνίου.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι, σε περίπτωση που ο 18χρονος άσος δεν ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας στο επερχόμενο Euro, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός - Μητσοτάκης: Αισιοδοξία για το ερχόμενο καλοκαίρι

Οπαδικό επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα

Παπακώστας στο “Πρωινό”: η φωτιά πήρε διαστάσεις λόγω ενός μάγειρα (βίντεο)