Κοινωνία

01 Ιανουαρίου 2021 08:32 Τελευταία ενημέρωση : 01 Ιανουαρίου 2021 14:10

Έκρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη

Διάβασέ μου το...

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Έκρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη
-

Μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στην είσοδο του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Κίου, στην Κυψέλη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στο σημείο ένα μπιτόνι κι ένα γκαζάκι.

«Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή την επίθεση. Όπως αναφέρει: «Μεταξύ των πολλών εργαζομένων που πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους δρόμους φροντίζοντας για την ασφάλεια των υπολοίπων ήταν και οι γυναίκες και οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας. Κάποιοι επέλεξαν αυτή τη στιγμή να επιτεθούν με βία και μίσος στο τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη. Είμαστε σίγουροι πως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Μέχρι τότε τους αφήνουμε στη κρίση των Αθηναίων, που περισσότερο από ποτέ προσδοκούν ένα ασφαλές και ειρηνικό νέο έτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ