Παράξενα

19 Δεκεμβρίου 2019 11:59

Ανέβασε βίντεο για τη μοναξιά κι έγινε viral

Διάβασέ μου το...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο θεάσεις.

Ανέβασε βίντεο για τη μοναξιά κι έγινε viral
-

Viral έχει γίνει το βίντεο που ανάρτησε ένας Βρετανός στα social media, στο οποίο λέει ότι δεν έχει καθόλου φίλους.

Ο άνδρας δέχθηκε στη συνέχεια απίστευτες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το βίντεο είχε αναρτηθεί στο Linkedln τον περασμένο Νοέμβριο και το έχουν δει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές, ενώ έχει σχεδόν 30.000 αντιδράσεις και σχόλια.

Ο 52χρονος περιγράφει στο βίντεο τη μοναξιά του και κάνει προσπάθεια να γνωρίσει ανθρώπους, ενώ έγραψε και ένα κείμενο στην εφημερίδα “The Mail”, στο οποίο ανέφερε ότι η γυναίκα του δουλεύει μακριά τα Σαββατοκύριακο και τα παιδιά του έχουν φύγει από το σπίτι.

Όπως έγραψε, είχε αγοράσει δύο εισιτήρια για το ράγκμπι, όμως δεν βρήκε παρέα για να πάει κι έτσι είδε τον αγώνα στην τηλεόραση.

Οι επιπτώσεις της μοναξιάς έχουν απασχολήσει τις βρετανικές αρχές, που σε έρευνα που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη, διαπίστωσαν ότι το 28% των ερωτηθέντων δεν είχαν «καλύτερο φίλο», ενώ το 15% των ερωτηθέντων υποστήριξαν ότι δεν είχαν κοντινούς φίλους και το 8% δεν είχε καθόλου φίλους.

Η μοναξιά έχει συνδεθεί με τα προβλήματα καρδιάς, σε σειρά επιστημονικών ερευνών, ενώ σε κάποιες από αυτές αποδείχθηκε ότι, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πιο εύκολα τα θέματα του χωρισμού ή και του θανάτου, συγκριτικά με τους άνδρες, λόγω του ότι μοιράζονται τα πολλά στα social media.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ