Κοινωνία

14 Δεκεμβρίου 2019 13:28

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας

Διάβασέ μου το...

Διπλό πένθος για τον σμηναγό αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργο Ανδρουλάκη.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας
-

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργο Ανδρουλάκη και τη σύζυγό του, Γεωργία Κομισοπούλου καθώς την ώρα που «αποχαιρετούσαν» τη μητέρα του Δέσποινα, πέθανε ο πατέρας της.

Σε κλίμα οδύνης, ο Γιώργος Ανδρουλάκης μαζί με τον αδελφό του, επίσης σμηναγό Μιχάλη Ανδρουλάκη και τα αδέλφια τους Γιάννη και Λευτέρη συνόδευαν στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Χάρακα Ηρακλείου τη σορό της μητέρας τους για την εξόδιο ακολουθία όταν στην μικρή διαδρομή που χωρίζει το σπίτι τους από την εκκλησία, κατέρρεε ο πεθερός του.

Ο άτυχος άνδρας που είχε έρθει από τη Λάρισα για να «αποχαιρετήσει» την συμπεθέρα του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο δρόμο. Γιατρός που ήταν παρούσα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον ανατάξουν αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Τραγική ειρωνεία, σύσσωμη η οικογένεια Ανδρουλάκη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε κέντρο αποκατάστασης η Δέσποινα Ανδρουλάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Πηγή: neakiti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ