Κοινωνία

01 Ιουλίου 2019 07:29

Μπαλάσκας στον ΑΝΤ1: κινητό φέρετρο το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Κατήγγειλε ότι το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς ήταν εκείνο που τον Φλεβάρη απασχόλησε ξανά τα Μέσα...

Μπαλάσκας στον ΑΝΤ1: κινητό φέρετρο το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο (βίντεο)
-

«Φέρετρο με ρόδες» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, το περιπολικό, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στου Ζωγράφου με δύο τραυματίες αστυνομικούς.

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας κατήγγειλαν ότι το ατύχημα οφείλεται σε πρόβλημα του οχήματος και όχι σε λάθος των αστυνομικών. Όμως, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ότι το όχημα προερχόταν από πρόσφατο σέρβις, ενώ δεν είχε αναφερθεί καμία δυσλειτουργία.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι το εν λόγω περιπολικό είναι εκείνο που απασχόλησε ξανά τα Μέσα Ενημέρωσης τον προηγούμενο Φλεβάρη, όταν ο ίδιος είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με το όχημα γεμάτο τελάρα και σε άθλια κατάσταση.

περιπολικό - καταγγελία - Μπαλάσκας

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ παλιό όχημα, με το οποίο το ατύχημα που σημειώθηκε θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο δυσάρεστες συνέπειες, με θύματα ακόμα και αθώους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

περιπολικό - καταγγελία - Μπαλάσκας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ