Παράξενα

28 Σεπτεμβρίου 2023 07:19

Λοταρία Mega Millions: Εμφανίστηκε ο νικητής των 1,6 δις δολαρίων!

Διάβασέ μου το...

Ποιος είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στην λοταρία Mega Millions.

Λοταρία Mega Millions: Εμφανίστηκε ο νικητής των 1,6 δις δολαρίων!
-

Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός που τον προηγούμενο μήνα κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο τζακπότ στην ιστορία των λαχειοφόρων αγορών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη οι διοργανωτές της λοταρίας.

Ο υπερτυχερός – που είχε αγοράσει τον νικητήριο λαχνό στη Φλόριντα – εμφανίστηκε τη Δευτέρα για να διεκδικήσει το τζακπότ 1,6 δισεκ. δολαρίων, επτά εβδομάδες μετά την κλήρωση της 8ης Αυγούστου.

Είχαν προηγηθεί 31 κληρώσεις χωρίς ανάδειξη νικητή μέχρι τελικά να βρεθεί ο τυχερός λαχνός, που αγοράστηκε σε σούπερ μάρκετ του Νέπτουν Μπιτς, 24 χιλιόμετρα ανατολικά του Τζάκσονβιλ.

Λοτταρία - Αμερική - Mega Millions

Οι διοργανωτές της λοταρίας ανέφεραν πως το τζακπότ ύψους 1,602 δισεκ. δολαρίων ήταν το μεγαλύτερο στα χρονικά του Mega Millions, καταρρίπτοντας το ρεκόρ 1,537 δισεκ. δολαρίων από το 2018.

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία όλων των λαχειοφόρων αγορών στις ΗΠΑ, αφού τον Νοέμβριο του 2022 ένας υπερτυχερός από την Καλιφόρνια κέρδισε 2,04 δισεκ. δολάρια στο Powerball.

Λοτταρία - Αμερική - Mega Millions

Ο νικητής του τζακπότ της λοταρίας Mega Millions μπορεί να επιλέξει ένα επιθυμεί να λάβει τα 1,6 δισεκ. δολάρια σε βάθος 30ετίας ή την εφάπαξ καταβολή 794,2 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Φλόριντα, όσοι κερδίζουν έπαθλα μεγαλύτερα των 250.000 δολαρίων σε λοταρία δεν είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν δημοσίως την ταυτότητά τους έως και 90 ημέρες αφότου εμφανιστούν για να διεκδικήσουν τα κέρδη τους.

Η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το τζακπότ του Mega Millions με λαχνό αξίας 2 δολαρίων είναι 1 στα 300 εκατομμύρια!

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Elias”: “Βούλιαξε” ο Βόλος - Εκκένωση χωριών σε Φθιώτιδα και Καρδίτσα

ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Οι πληρωμές του Σεπτεμβρίου

Κακοκαιρία “Elias” - Εύβοια: Δραματική η κατάσταση στο βόρειο τμήμα του νησιού