Αθλητικά

04 Απριλίου 2024 07:02

Formula 1: Γκραν Πρι Ιαπωνίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Διάβασέ μου το...

Δείτε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+ το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας.

Formula 1: Γκραν Πρι Ιαπωνίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
-

Μετά τη μεγάλη ανατροπή στην Αυστραλία, με μεγάλο νικητή την Ferrari, η Formula 1 ταξιδεύει στην Ανατολή, για το 4ο Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας και θα μεταδοθεί την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 08:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1.

Την  Παρασκευή 5 Απριλίου και το Σάββατο 6 Απριλίου, οι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, που θα καθορίσουν την τελική γραμμή εκκίνησης.

Formula 1 - Γκραν Πρι Ιαπωνίας

Όλα τα video με τις καλύτερες στιγμές του Grand Prix, των δοκιμών και των εκπομπών «Formula 1 Show» ανεβαίνουν σε real time στο https://www.antenna.gr/f1 και είναι διαθέσιμα για embed στις ιστοσελίδες σας.

Όλα τα video με τις καλύτερες στιγμές του Grand Prix, των δοκιμών και των εκπομπών «Formula 1 Show» ανεβαίνουν σε real time στο https://www.antenna.gr/f1 και είναι διαθέσιμα για embed στις ιστοσελίδες σας.

Θα τα βρείτε εδώ:

https://www.antenna.gr/F1/videos

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Πέμπτη

Μεξικό: Πολύνεκρες συγκρούσεις της εθνοφρουράς με κακοποιούς

Τέμπη – Καρυστιανού: Χρόνια η παθογένεια του πολιτικού συστήματος που υπονομεύει τις ζωές μας