Αθλητικά

24 Μαΐου 2023 08:24 Τελευταία ενημέρωση : 24 Μαΐου 2023 21:05

Ρεάλ Μαδρίτης – Βινίσιους: Σάλος με τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του

Διάβασέ μου το...

Κλείνει μέρος των εξεδρών της Βαλένθια ενώ συνελήφθησαν και 7 οπαδοί της. Η αναμέτρηση διακόπηκε για 10 λεπτά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βινίσιους: Σάλος με τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του
-

Η νότια κερκίδα του γηπέδου «Μεστάγια» της Βαλένθια θα μείνει μερικώς κλειστή για 5 αγώνες, ενώ ο σύλλογος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 45.000 ευρώ (49.536 δολάρια) μετά τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστη ο Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα της Κυριακής (21/5) για την 36η αγωνιστική της LaLiga, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (23/5) η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF).

Επτά άτομα συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία νωρίτερα την Τρίτη (23/5), κατηγορούμενοι για διάφορα εγκλήματα μίσους κατά του Βινίσιους Τζούνιορ, συμπεριλαμβανομένων ρατσιστικών προσβολών που φέρονται να φώναξαν προς τον Βραζιλιάνο κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/5) στο «Μεστάγια».

AP - Βινίσιους Τζούνιορ - ρατσιστική επίθεση

Το παιχνίδι διακόπηκε για 10 λεπτά καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέδειξε οπαδούς που επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του. Στη συνέχεια ενεπλάκη σε καυγά με παίκτες της Βαλένθια, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του στο δεύτερο ημίχρονο.

«Θεωρείται αποδεδειγμένο ότι υπήρξαν ρατσιστικές κραυγές εναντίον του Βινίσιους κατά τη διάρκεια του προαναφερθέντος αγώνα. Επιβάλλεται χρηματική ποινή 45.000 ευρώ στη Βαλένθια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού της RFEF.

AP - Βινίσιους Τζούνιορ - ρατσιστική επίθεση

Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show” - Αγοραστού: Τι την θυμώνει στην τηλεόραση (βίντεο)

Ίλιον: 13χρονος μπούκαρε σε fast food με μαχαίρι

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για πώληση F35 στην Ελλάδα: Η αμυντική σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας ισχυρότερη από ποτέ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ