Αθλητικά

05 Φεβρουαρίου 2023 08:26 Τελευταία ενημέρωση : 05 Φεβρουαρίου 2023 11:46

Σαλάχ: Ο Κλοπ μιλά για την κακή απόδοση του Αιγύπτιου

Διάβασέ μου το...

Με ποια λόγια αναφέρθηκε ο τεχνικός στην κάμψη της απόδοσης του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σαλάχ: Ο Κλοπ μιλά για την κακή απόδοση του Αιγύπτιου
-

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να ανησυχεί για την κακή φόρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ και την «αφλογιστία» του Αιγύπτιου επιθετικού.

«Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του, όπως συμβαίνει συχνά στους επιθετικούς», σχολίασε tτο Σάββατο ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Εξήγησε πως «όταν πάει καλά, όλα είναι καλά. Αλλες φορές, όταν πρέπει να περάσεις από αυτές τις περιόδους, δεν νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Μιλήσαμε για αυτό την περασμένη εβδομάδα και για όλες τις αλλαγές που κάναμε και έπρεπε να κάνουμε στην επίθεση. Κάθε επιθετικός, επωφελείται από σταθερά σημεία και μοτίβα που όλοι γνωρίζουν. Αυτό ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο θέμα, αλλά φυσικά όταν δεν σκοράρεις, για λίγο, υπάρχουν δύο πράγματα».

«Μπορεί να μην υπάρχει απόλυτη αυτοπεποίθηση, αλλά η παρόρμηση και η επιθυμία, να σκοράρεις μεγαλώνουν ώρα με την ώρα. Αυτό ήταν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει ή να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ. Ο Μο, έχει καταρρίψει πολλά και ελπίζω να συνεχίσει να κάνει το ίδιο», σημείωσε ο Κλοπ.

Προβληματισμένος και απογοητευμένος ο Κλοπ

Η Λίβερπουλ, συνετρίβη με 3-0 στην έδρα της Γουλβς από τους «λύκους», αποδίδοντας απογοητευτικά. Και όπως είναι φυσικό, ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα θυμωμένος και προβληματισμένος, από την αγωνιστική... κατηφόρα της ομάδας του, που βρίσκεται στην 10η θέση της Premier League.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Ηταν ένα φρικτό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Δύο γκολ, δεν γίνεται έτσι. Ομως συνέβη και με δική μας υπαιτιότητα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Επρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Είμαι τόσο απογοητευμένος και θυμωμένος μετά τα πρώτα 15 λεπτά, που δεν βρίσκω τις λέξεις για να το εκφράσω. Αυτά τα πρώτα λεπτά, ήταν τα χειρότερα εδώ και καιρό. Με ρώτησαν, εάν αυτό οφείλεται στους 63 αγώνες της περασμένης σεζόν. Ναι, είχε επιρροή, αλλά είναι Φεβρουάριος και είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμασθούμε. Πόσο καιρό θέλουμε να υποφέρουμε; Αυτό που κάνουμε αυτήν την στιγμή, είναι απολύτως κακό. Είναι πολύ απογοητευτικό. Λείπει ο ηγέτης στην άμυνα. Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να μας ξυπνήσει. Ερχόμαστε εδώ, έχουμε κίνητρο, αλλά δεν ενεργούμε σωστά στο γήπεδο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Κυριακή: πυκνή χιονόπτωση και “βουτιά” της θερμοκρασίας

Αυστραλία: Νεκρή 16χρονη από επίθεση καρχαρία

Πέθανε ο Σερίφ Ισμαήλ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ