Κοινωνία

15 Απριλίου 2024 23:47 Τελευταία ενημέρωση : 18 Απριλίου 2024 09:40

Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης

Διάβασέ μου το...

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της ανήλικης. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 15χρονης Μαρίνας από την περιοχή του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Στις 13/04/24, στις 21:00 το βράδυ, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, η Μαρίνα Α., 15 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρίνα Α., έχει ύψος 1,60 μ., βάρος 80 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο σορτσάκι, ροζ κοντή μπλούζα, μαύρη ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, είχε μαζί της μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέμπτη, 18 Απριλίου

Σε νεότερη ενημέρωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρεται ότι «Η περιπέτεια της Μαρίνας Α., 15 ετών έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Kid Alert στις 15/04/2024 έπειτα από Εισαγγελική εντολή. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Μαρίνα Α., 15 ετών και την οικογένεια της για οτιδήποτε χρειαστεί..».