Κοινωνία

15 Απριλίου 2024 10:42 Τελευταία ενημέρωση : 15 Απριλίου 2024 13:52

“Το Πρωινό” - Άγιοι Ανάργυροι: βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής

Διάβασέ μου το...

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" για τη στυγερή δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.

“Το Πρωινό” - Άγιοι Ανάργυροι: βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής
-

Νέα στοιχεία προβληματίζουν σχετικά με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όταν ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Το Πρωινό - Κυριακή Γρίβα - Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι

Στο εν λόγω βίντεο δεν αποτυπώνεται μόνο η αποτρόπαια πράξη του δράστη, αλλά και το πώς συμπεριφέρθηκαν οι Αρχές αλλά και οι άνθρωποι γύρω της. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μολις συνειδητοποιεί ο φίλος που τη συνόδευε τι έχει γίνει μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός. 

Ο άνδρας που τη συνόδευε ήταν ο παιδικός έρωτας της Κυριακής, ο οποίος μετά τον χωρισμό της από τον 39χρονο στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα ζούσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα.

Το Πρωινό - Κυριακή Γρίβα - Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αρχές επικεντρώνονται στις ενέργειες που έγιναν από τους αρμόδιους μετά τη στυγερή δολοφονία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βενζίνη: Στα 2 ευρώ το λίτρο οι τιμές στα πρατήρια (βίντεο)

Τούμπα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε νεαρούς

Γιάννης Μαρκαντωνάκης: “Έφυγε” από τη ζωή ο γλύπτης και εικαστικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ