Κοινωνία

06 Δεκεμβρίου 2023 12:59

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια ο 71χρονος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Την πόρτα των δικαστηρίων Πειραιά πέρασε ο 71χρονος που δολοφόνησε καθ΄ ομολογίαν την 43χρονη στη Σαλαμίνα.

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια ο 71χρονος (εικόνες)
-

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα πέρασε την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά χωρίς να πει καμία κουβέντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης, ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα - μεταγωγή 71χρονος

Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο ίδιος στους αστυνομικούς είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης όταν αντιλήφθηκε ότι υπάρχει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή της. 

Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα - μεταγωγή 71χρονος

Ο καθ' ομολογίαν δράστης μετά την στυγερή δολοφονία, πήρε το αμάξι της γυναίκας και πήγε στα "Γαριδάδικα" στο Κερατσίνι και μετά από μπλόκο των αστυνομικών συνελήφθη. Σκόπευε να εξαφανιστεί από την Σαλαμίνα και να κρυφτεί στην Βόρεια Ελλάδα από όπου έχει καταγωγή.

Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα - μεταγωγή 71χρονος

Ο δράστης φαίνεται να είναι αμετανόητος, καθώς στην ομολογία του τόνισε ότι "έπρεπε να την τιμωρήσει" ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του βιντεοληπτικό υλικό τον δείχνει να πίνει καφέ στο Κερατσίνι.

Ειδήσεις σήμερα:

Επέτειος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: “φρούριο” η Αθήνα ενόψει κινητοποιήσεων

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα - Δημογλίδου: Η 43χρονη κακοποιούνταν συστηματικά

Ελληνοτουρκικά - Ερντογάν: δεν σας απειλούμε, αν δεν μας απειλήσετε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ