Κοινωνία

07 Ιουνίου 2023 22:15

Missing alert για 29χρονο - Χάθηκε με το αυτοκίνητό του

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός σ'ήμανε για την εξαφάνιση νεαρού άνδρα.

Missing alert για 29χρονο - Χάθηκε με το αυτοκίνητό του
-

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη  στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 29χρονου από την Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην ανακοίνωσή του ανέφερε, δίνοντας στην δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία : "Στις 06.06.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Μαρτίου Θεσσαλονίκης ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, 29 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου σήμερα, 07.06.2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει άμεσα.

Ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μια μπλε ζακέτα και ένα μαύρο παντελόνι. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας «Chevrolet Matiz» χρώματος γαλάζιου με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας «ΝΗΙ 2871».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», λίγο μετά από τα μεσάνυχτα, «Η περιπέτεια του Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου, 29 ετών έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.  Ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος επέστρεψε στην οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του.    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».



Ειδήσεις σήμερα:

Χριστίνα Σούζη: σοβαρό τροχαίο για τη μετεωρολόγο (βίντεο)

Πέθανε ο Θανάσης Σπυρόπουλος

Πατήσια: Ηλικιωμένη πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολεία (εικόνες)




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ