Κοινωνία

28 Απριλίου 2023 08:21 Τελευταία ενημέρωση : 28 Απριλίου 2023 21:03

Ξυλοδαρμός 11χρονου μέσα στο σχολείο: Έχασε τις αισθήσεις του, παραμένει σε νοσοκομείο

Διάβασέ μου το...

Τρόμος για τον μαθητή του δημοτικού, που δέχθηκε ομαδική επίθεση στο προαύλιο του σχολείου. Παραμένει για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Ξυλοδαρμός 11χρονου μέσα στο σχολείο: Έχασε τις αισθήσεις του, παραμένει σε νοσοκομείο
-

(εικόνα αρχείου)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 11χρονος μαθητής, ο οποίος δέχτηκε επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό μέσα στην αυλή του σχολείου του, στα Πατήσια.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του παιδιού, την ώρα που ο 11χρονος ήταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου, τον πλησίασαν άλλοι μαθητές και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Ημιλιπόθυμο τον πήρε η μητέρα του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής, όμως καθώς είναι σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ακόμη δεν μπορεί να καταθέσει στους αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο παιδί έγιναν χειρουργικές, νευρολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι. Ο 11χρονος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε απλή κλίνη του χειρουργικού τμήματος και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Έκρηξη “ισοπέδωσε” καφετέρια (βίντεο)

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Πρωτοφανή επεισόδια στο παρκέ (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ