Κοινωνία

09 Ιανουαρίου 2023 07:01 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιανουαρίου 2023 10:31

Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Διάβασέ μου το...

Ποια αναμένεται να είναι η υποστηρικτική "γραμμή" της κατηγορουμένης.

Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας
-

Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί τη Δευτέρα απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ρούλα Πισπιρίγκου  - δικαστήριο

Η εξέλιξη της δίκης ,που εισάγεται με νούμερο 1 στο πινάκιο του δικαστηρίου, είναι αμφίβολη καθώς ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης επικαλούμενος κυρίως ισχυρά κωλύματα με εν εξελίξει δίκες που παρίσταται.
Το Πρωινό - Αλέξης Κούγιας
Ο ίδιος ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τη δικαστική αίθουσα δήλωσε πως "έχουμε ισχυρό οπλοστάσιο υπεράσπισης με 20 μάρτυρες, εκ των οποίοων οι 10 είναι εν ενεργεία ιατροδικαστές" ενώ για το Μάνο Δασκαλάκη είπε πως "είμαι έτοιμος να την υπερασπιστώ αφού ακούσω ό,τι συκοφαντικό δηλώσει ο κ. Δασκαλάκης".
Ρούλα Πισπιρίγκου  - δικαστήριο

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν αυτός που ξεδίπλωσε το «κουβάρι» των θανάτων και των δύο αδερφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.
Ρούλα Πισπιρίγκου  - δικαστήριο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παράλληλα να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο δικαστήριο για συμπαράσταση έφτασαν η μητέρα και η αδερφή της, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται - σύμφωνα με πληροφορίες - μέσα στη δικαστική αίθουσα και μάλιστα στις πρώτες καρέκλες για να παρακολουθήσει τη δίκη.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων σε συνέντευξή του δήλωσε πως "αν αποδειχθεί ότι όντωσ σκότωσε τα 3 της παιδιά, τότε θα ναι ένα θέμα που θα συζητάμε για πάρα πολλά χρόνια, να θυμίσουμε ότι η Μήδεια είχε σκοτώσει 2 παιδιά".

Σχετικά με τις "κατηγορίες" του Αλέξη Κούγια ο ίδιος είπε πως "εγώ στα λόγια του βλέπω έναν τακτικισμό, δεν δίνω σημασία".

Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία - Μπολσονάρου: Καταδίκασε την εισβολή στα κυβερνητικά κτήρια (εικόνες)

Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 176 σημεία

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα