Life

13 Δεκεμβρίου 2022 13:34

“Κιβωτός του Κόσμου”: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου στο “Πρωινό” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

"Θα πάρω το νόμο στα χέρια μου" λέει οργισμένη η μητέρα του 15χρονου.

“Κιβωτός του Κόσμου”: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου στο “Πρωινό” (βίντεο)
-

Νέα καταγγελία για πράξεις που στέφονται κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας από πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, εξετάζει η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην παραπάνω καταγγελία έχει προβεί ένας 15χρονος από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο, ο οποίος φαίνεται να μίλησε για ασελγείς πράξεις εις βάρος του.

Το αγόρι κατέθεσε στην Αθήνα σε ειδικούς επιστήμονες. Ο ανήλικος φέρεται ότι αναφέρθηκε σε νέα στοιχεία, λέγοντας πως έπεσε θύμα ασελγών πράξεων από συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν 13 ετών.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΤΗΡΙΟ

Πρόκειται για την δεύτερη καταγγελία που γίνεται στις Αρχές από την ώρα που άρχισαν οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ και η τρίτη συνολικά που εξετάζεται από την αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τα οικονομικά της οργάνωσης.

Η μητέρα του 15χρονου ξεσπά στην εικπομπή "Το Πρωινό" και αναφέρει πως "το παιδί είχα να το δω 3 μήνες, είχε πάει διακοπές με το υψηλόβαθμο στέλεχος σε πεντάστερο ξενοδοχείο των Ιωαννίνων και μετά από αυτό γύρισε άλλος άνθρωπος το παιδί μου, πιο κλειστός και φοβισμένος" δήλωσε η μητέρα του ανήλικου.

Όπως τόνισε "αν δεν με αφήσουν να μιλήσω με το παιδί μου θα πάρω το νόμο στα χέρια μου. Έχω 6 παιδιά και μου πήραν το 5ο. Δηλαδή για τα άλλα παιδιά μου είμαι καλή μάνα και για αυτό δεν ήμουν".


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: πέθανε ο 16χρονος που τον πυροβόλησε αστυνομικός

Σεισμός στην Τουρκία, αισθητός και στην Ελλάδα

Βουλή – Προϋπολογισμός 2023: Ξεκινάει η συζήτηση στην ολομέλεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ