Κοινωνία

05 Δεκεμβρίου 2022 16:08

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε οίκο ανοχής

Διάβασέ μου το...

Την έρευνα ζήτησε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βάσει των καταθέσεων της 12χρονης. Τι ψάχνουν οι Αρχές.

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε οίκο ανοχής
-

Έφοδο σε οίκο ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στο πλαίσιο ερευνών για τη ζοφερή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό από τον 52χρονο, έκανε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η επιχείρηση, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου με άκρα μυστικότητα και στο πλαίσιο του αυτόφωρου, συνελήφθησαν πέντε γυναίκες εκ των οποίων οι τρεις αλλοδαπές ηλικίας 26, 38 και 63 ετών και δύο ημεδαπές 19 και 65 ετών για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παράβαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Επιπλέον, συνελήφθησαν μια 53χρονη αλλοδαπή και ένας 53χρονος αλλοδαπός, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στόχος των ερευνών είναι οι αρχές να διαπιστώσουν τι πραγματικά συμβαίνει με τα όσα αποκάλυψε στην κατάθεση της η 12χρονη, για τους οίκους ανοχής. Πόσο τακτικά οδηγούσε το παιδί ο Μίχος, αν υπήρχε και άλλο πρόσωπο που εκτελούσε χρέη προαγωγού και φυσικά το πελατολόγιο της διαστροφής με όσους πλήρωναν για να βιάσουν ένα 12χρονο παιδί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δωρεά οργάνων 21χρονης φοιτήτριας: Σε 10χρονη ο κερατοειδής της Έμμας

Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη, ο Ερμής και οι προβλέψεις της Δευτέρας (βίντεο)

“Κιβωτός του Κόσμου”: Το σπίτι - “αναμορφωτήριο”, τα “μαγικά κουτιά” στις κηδείες και οι δωρεές (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ