Κοινωνία

29 Νοεμβρίου 2022 21:54 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιανουαρίου 2023 17:01

Missing alert για δύο ανήλικες από την Ουκρανία

Διάβασέ μου το...

Πότε και πού εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη τους. Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για δύο ανήλικες από την Ουκρανία
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ευρωπαϊκές αρχές για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού", η πρώτη ανήλικη, Zlata (ον.) Lavrentieva (επ), 4 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής, εξαφανίστηκε από τις 24.02.2022 από την Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2023, ο Σύλλογος ανακοίνωσε ευχάριστα νέα, σημειώνοντας τα εξής:

«Η περιπέτεια της Zlata (ον.)  Lavrentieva (επ), 4 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Zlata βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της και την γιαγιά της σε χώρα του εξωτερικού και είναι καλά στην υγεία της. Για την εξαφάνιση της Zlata είχατε ενημερωθεί στις 29.11.2022 καθώς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης, αποσκοπούσε στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της».

Όσον αφορά τη δεύτερη ανήλικη, πρόκειται για την Anna (ον.) Pailii (επ), 15 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 07/03/2022 έχει χαθεί η επικοινωνία της ανήλικης και της μητέρας της, οι οποίες βρίσκονταν στην πόλη Izym, στην περιφέρεια Kharkiv της ανατολικής Ουκρανίας.

Η ανακοίωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού": 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/11/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE) για την εξαφάνιση της Anna (ον.) Pailii (επ), 15 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.  

Πιο συγκεκριμένα, από τις 07/03/2022 έχει χαθεί η επικοινωνία της ανήλικης και της μητέρας της, οι οποίες βρίσκονταν στην πόλη Izym, στην περιφέρεια Kharkiv της ανατολικής Ουκρανίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διασχίσει το Πολωνικό έδαφος, ωστόσο δεν είναι γνωστό που βρίσκεται σήμερα η ανήλικη και αν είναι ασφαλής.  

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης, Anna (ον.) Pailii (επ), 15 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.  

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ANNA PAILII

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας."


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ