Κοινωνία

03 Νοεμβρίου 2022 12:42 Τελευταία ενημέρωση : 03 Νοεμβρίου 2022 20:53

Κολωνός - 12χρονη: 4 νέα εντάλματα σύλληψης

Διάβασέ μου το...

"Εφυγαν' από τις ανακριτικές Αρχές τα εντάλματα προς την Αστυνομία. Ποιοί ειναι οι άντρες που θα συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Κολωνός - 12χρονη: 4 νέα εντάλματα σύλληψης
-

Τεσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσαν οι ανακριτικές Αρχές, μετά απο την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είχε εκπορνευτεί και με την οποία πολλοί άνδρες έρχονταν σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απο τα 4 νέα εντάλματα σύλληψης, τα 3 αφορούν άνδρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, αναφέροντας ότι απλώς είχαν συνομιλήσει με το άτομο που διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης στην πλατφόρμα γνωριμιών, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ραντεβού.

Την Τρίτη, χωρίς επιφύλαξη και δίνοντας σαφείς απαντήσεις, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν δέχονται αμφισβήτηση, η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε κατά την κατάθεσή της τρεις άνδρες, με τους οποίους έχει συνευρεθεί σεξουαλικά έναντι αμοιβής. 

Κατά την πολύωρη κατάθεση του παιδιού παρούσα ήταν και η ανακρίτρια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το παιδί έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον του, που του χρεώνει τη σύλληψη της μητέρας της, αλλά και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Αν και ήταν αρκετά σφιγμένη την ώρα της κατάθεσής της, ωστόσο είπε λεπτομέρειες, αποδεικνύοντας πως είναι έξυπνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Σκοτώθηκε γυναίκα στην έξοδο της Αττικής Οδού

Σέρρες: Θρίλερ με τον θάνατο ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηρόκαστρου 

Τροχαίο δυστύχημα: Η εξόρμηση για κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ