Κοινωνία

07 Ιουλίου 2022 17:58

Φωτιά στο Κρανίδι: δύο συλλήψεις για εμπρησμό

Διάβασέ μου το...

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως υπαίτιοι για την πυρκαγιά στο Κρανίδι.

Φωτιά στο Κρανίδι: δύο συλλήψεις για εμπρησμό
-

Η φωτιά που ξέσπασε πριν λίγα 24ωρα στο Κρανίδι κατέκαψε μεγάλη έκταση αλλα απείλησε και ξενοδοχείο έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο. 

Εξελίξεις υπάρχουν από την έρευνα της Αρμόδιας αρχής της Πυροσβεστικής, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, καθώς συνελήφθησαν την Τρίτη 05 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. και του Π.Κ. Κρανιδίου, δυο άνδρες, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Κορακιά Αργολίδας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την επιχείρηση κατάσβεσης η Πυροσβεστική λειτούργησε άμεσα (το κλιμάκιο της ΔΑΕΕ) και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο άντρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Η υπόθεση έχει πάει ήδη στον εισαγγελέα. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο και στο παρελθόν είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Πέμπτης

Ψευτογιατρός: Αρνείται ότι τον γνωρίζει πρώην υπουργός και συγκατηγορούμενός του

Παναθηναϊκός: Δεν θα γίνει το φιλικό με Κιτσμπούχελ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ