Κοινωνία

02 Μαΐου 2022 22:11

Πισπιρίγκου: Τα δημοσιεύματα, οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η ώρα θανάτου της Ίριδας

Διάβασέ μου το...

Τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, επιχειρούν να δώσουν οι Αρχές. Ποια είναι η στάση της 33χρονης.

Πισπιρίγκου: Τα δημοσιεύματα, οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η ώρα θανάτου της Ίριδας
-


Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αλλάξει τακτική μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων και της «πίεσης» που βιώνει στο κελί της.

Καθημερινά βλέπει τηλεόραση, ενημερώνεται για το τι ακριβώς λέγεται, ενώ φροντίζει να κάνει συνεχώς «ζάπινγκ» για να μην χάσει την παραμικρή λεπτομέρεια που θα ειπωθεί γύρω από το όνομά της.

Λίγες ημέρες μετά την εντολή της 18ης ανακρίτριας για τον διορισμό πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να διορίσει και δικό της σύμβουλο, ο οποίος θα αποκρυπτογραφήσει τις εικόνες του κοριτσιού που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Μέσα από τη φυλακή, μελετά μαζί με τους δικηγόρους της τις επόμενες κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένη να απαντά σε κάθε τι που την αφορά (ακόμη και δια μέσου του δικηγόρου της) ενώ θα συγκεντρώνει υλικό σε μία προσπάθεια να αντικρούσει όσα στοιχεία αποκαλύπτονται και τα οποία θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή και να καταρρίψουν τον εξαρχής ισχυρισμό της.

Την ίδια ώρα, οι ειδικοί προσπαθούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια, την ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή, η Ίριδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Καταιγίδες και... σκόνη την Τρίτη

Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι

Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και 2665 κρούσματα την Δευτέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ