Κοινωνία

01 Μαΐου 2022 07:01

Πρωτομαγιά - Μέσα Μεταφοράς: 24ώρη απεργία την Κυριακή

Διάβασέ μου το...

Τι ισχύει για Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ. Πως θα γίνουν τα δρομολόγια την Δευτέρα. Τι θα γίνει με τα δρομολόγια των τρένων. Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια για 24 ώρες.

Πρωτομαγιά - Μέσα Μεταφοράς: 24ώρη απεργία την Κυριακή
-

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ για 24 ώρες θα μεινει την Κυριακή η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Κυριακή 01/05/2022 οι Γραμμές 1,2 & 3 του Μετρό και το Τραμ δεν θα λειτουργήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στην 24ωρη απεργία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά τις 12:00 του Σαββάτου.

Με έτερη ανακοίνωση, «η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως τη Δευτέρα 02/05/2022 τα δρομολόγια στις γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό, καθώς και στο Τραμ θα εκτελούνται με πρόγραμμα  Κυριακής».

Προβλήματα θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των τρένων, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Κυριακή 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ήδη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ανακοινώσει τις μεταβολές στα δρομολόγια της Κυριακής

Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν, λόγω της απεργίας των ναυτικών, για 24 ώρες την Κυριακή, τα πλοία στα λιμάνια, εν μέσω τριημέρου, δημιουργώντας προβλήματα σε ταξιδιώτες, που έχουν "πλημμυρίσσει" τα λιμάνια τις τελευταίες ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Αλόννησο

Καιρός: Πρωτομαγιά με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Πρωτομαγιά: Rapid test δωρεάν σε 9 σημεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ