Πέλλα

09 Μαρτίου 2024 12:39

Πέλλα - Χρηματοκιβώτιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή τεράστιου χρηματικού ποσού

Διάβασέ μου το...

Η κλοπή είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2023, όταν άγνωστοι αφαίρεσαν από κατοικία χρηματοκιβώτιο με τεράστιο χρηματικό ποσό.

Πέλλα - Χρηματοκιβώτιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή τεράστιου χρηματικού ποσού
-

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε περιοχή της Πέλλας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία αλλοδαπή συνεργός του, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 2 Οκτωβρίου 2023 ο προαναφερόμενος άνδρας, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν παράθυρο οικίας σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, η αλλοδαπή γυναίκα παρείχε πληροφορίες για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και τους χρόνους απουσίας των ενοίκων. Σε έρευνα που έγινε στην οικία της σε περιοχή της Πέλλας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Πηγή: makthes

Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα: Ξέχασαν γάζες σε καισαρική τομή και η μητέρα πέθανε από σηψαιμία

Ιωάννινα: Ρομά άρπαξε μωρό από το Νοσοκομείο

Reuters: Η 93χρονη γιαγιά στην Αθήνα που πλέκει κασκόλ για παιδιά που έχουν ανάγκη (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO