Ηλεία

08 Μαρτίου 2024 19:24

Κακοκαιρία - Ηλεία: Επισήμως νεκρός ο άνδρας που παρέσυρε ο χείμαρρος

Διάβασέ μου το...

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη το τελευταίο δίμηνο. Που και πως βρέθηκε η σορός του άτυχου αυτοκινητιστή.

Κακοκαιρία - Ηλεία: Επισήμως νεκρός ο άνδρας που παρέσυρε ο χείμαρρος
-

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο άνδρα, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Αναστόπουλου, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα.

Όπως αναφέρει το patrisnews, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο άνδρα, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν περασμένες 8:00 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Νίκος Αναστόπουλος με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού, όσο και της σορού της Γεωργίας Μπαντίου, έφερε σκέψεις ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, αυτές ανατράπηκαν άμεσα. Οι μέρες περνούσαν δραματικά, οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Ώσπου 46 ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο Φράγμα του Φλόκα -που όπως προκύπτει ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο “αντίο” το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Σύνταγμα: Επεισόδια με τραυματίες (βίντεο)

Νοθευμένα ποτά και καύσιμα: ο αρχηγός, οι ρόλοι και η εξάρθρωση του κυκλώματος (εικόνες)

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO