Πρέβεζα

09 Φεβρουαρίου 2024 13:33

Πρέβεζα - Ψαροντουφεκάς: Αγωνία και σενάρια για το πως "χάθηκε" στην θάλασσα

Διάβασέ μου το...

Η μαρτυρία του φίλου που βρισκόταν μαζί του στο σκάφος, για το μεγάλο ψάρι που χτύπησε και πως τον έριξε στη θάλασσα.

Πρέβεζα - Ψαροντουφεκάς: Αγωνία και σενάρια για το πως "χάθηκε" στην θάλασσα
-

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά που αγνοείται από το πρωί της περασμένης Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδιάς στην Πρέβεζα.

Ο αγνοούμενος, ξυλουργός στο επάγγελμα, είναι πατέρας δύο παιδιών και αρκετά γνωστός στο χώρο των ψαροκυνηγών, με μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα των πελαγικών ειδών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του boatfishing.gr, ο ψαροντουφεκάς χτύπησε έναν μεγάλο τόνο, κατάφερε μάλιστα να τον δευτερώσει και να αφήσει τα βαρίδια στο σκάφος για να μπορέσει να τον ανεβάσει στην επιφάνεια.

Ο άτυχος ψαροκυνηγός όμως μπλέχτηκε στα κορδόνια του μουλινέ και παρασύρθηκε από το μεγάλο ψάρι χωρίς να μπορεί να γίνει αντιληπτή η θέση του από τον βαρκάρη.

Μόλις το δεύτερο άτομο συνειδητοποίησε ότι ο 48χρονος ψαροντουφεκάς δεν έβγαινε στην επιφάνεια της θάλασσας, ειδοποίησε το Λιμενικό (γύρω στις 11:00 το πρωί), σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες. Στο σημείο βρίσκονται σκάφη του λιμενικού, ιδιώτες ενώ μετέχει και ελικόπτερο από αέρος, που «χτενίζουν» την θαλάσσια περιοχή.

Η μόνη ελπίδα που έχουν οι διασώστες είναι να έχει παρασυρθεί και να βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, αφού δεν φορούσε την ζώνη των βαριδίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο - Νικόλας: Πέθανε ο 2χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ψήφισμα - Μαρινάκης: Έλληνες ευρωβουλευτές βάζουν σε κίνδυνο την χρηματοδότηση της Ελλάδας για να πλήξουν τον Μητσοτάκη

Μάνδρα - Κούγιας για Γιαλιά: “Χοντροκομμένη” δολοφονία, με δράστη ίσως τον ηθικό αυτουργό της (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO